Het park /

als god in Frankrijk

Highly recommended 2014

Les jardins du chateau d'Olonne staat op Zoover als 'highly recommended 2014' aangemerkt. Bekijkt u ook de score en beoordelingen van het park op Zoover.

Résidence Les Jardins du Château d'Olonne is een resort, gelegen op een toplocatie in het hart van de Vendee. Het park ligt op 800 meter afstand van de Atlantische kust vlakbij de bekende badplaats Les Sables d'Olonne. De Vendee heeft een kustlijn van meer dan 300 km waarlangs fijne zandstranden worden afgewisseld door ruige rotspartijen die bij stevige branding een indrukwekkend schouwspel bieden. Villapark Les Jardins du Château d'Olonne biedt haar gasten naast luxe villa's in een schitterende omgeving ook een Bar-Restaurant, tennisbaan, een prachtige speeltuin, midget golf, tafeltennis, jeu de boules baan en een buiten schaakspel. In het hoogseizoen kunt u op het park verse broodjes, pizza en frites verkrijgen.

De receptie is in Nederlandse handen. Bijzonder veel aandacht is besteed aan de aanleg van de prachtige open tuinen. Deze tuinen hebben een grote variatie aan vegetatie en geven, samen met de grote terrassen en privé zwembaden, de vakantiehuizen een luxe uitstraling.

Het ParkReceptieZwembadSchaakbordVoetbal- en tafeltennistafelTennis
 

 

sfeerimpressie

sfeerimpressie